Föreningen Stockholm
Kontaktpersoner
Träffar
Styrelsen
Årsmöten
Verksamhetsplan
Nyhetsarkiv
Följ våra nyheter

*
*

Jag vill bli informerad vid följande aktiviteter


captcha

Hjärtebarnsföreningen Stockholm

Välkommen till Hjärtebarnsföreningen i Stockholms län! 

Vi, i styrelsen för Hjärtebarnsföreningen Stockholm, är alla hjärtebarnsföräldrar! Vi har barn
med olika hjärtfel och olika åldrar. Gemensamt för oss alla är dock att vi vill vara med och påverka vardagen för våra hjärtebarn, i stort och i smått och gärna tillsammans med er!

De flesta aktiviteter vi gjorde under 2014, ligger under verksamhetsberättelse i menyn till vänster. Verksamhetsplanen för 2015 skriver vi tillsammans med er, hjärtebarnsfamiljer. Vi har aktiviteter under nästan hela året, bortsett från sommarmånaderna. Det är aktiviteter som passar stora och som passar mindre men också för de riktigt små. Mammor och pappor behöver också aktiviteter och träffar med andra hjärtebarnsföräldrar, gemensamt och/eller var för sig. Naturligtvis har vi sådana aktiviteter också. Exempelvis, spakväll, Öl/whiskeyprovning, föreläsningar och familjebad på Astrid Lindgrens Barnsjukhus. Är det några ativiteter du/ni saknar, skriv eller ring till mig och berätta! Vi, tillsammans, skapar det vi vill ha!

Vi hörs och ses under året!

Ima Falkinger
ima.falkinger@hjartebarn.org
Ordförande


Aktuellt                                                               Nyheter


Familjebad

våren 2015 - startar den 8 februari! Anmäl dig och din familj redan idag. Varmt välkomna!
Läs mer här


Vi vill gärna ta del av dina tankar och önskemål kring vad du vill att vi ska planera och arrangera för träffar och aktiviteter framöver!


Maila gärna ima.falkinger@hjartebarn.org
om du har något du vill framföra till styrelsen!

Varma hälsningar styrelsen i Stockholms
läns Hjärtbarnsförening gm
/Ordf. Ima Falkinger

Hjärtebarnsföreningen Stockholm
Hjärtebarnsföreningen i Stockholms län är en av 12 Hjärtebarnsföreningar samlade under Hjärtebarnsförbundet. Hjärtebarnsföreningen i Stockholms län hade vid årets slut 1032 (+14) medlemmar uppdelade på 325 hushåll och är idag den största Hjärtebarnsföreningen i förbundet. Hjärtebarnsföreningen i Stockholms län är en aktiv föreningen som anordnar många aktiviteter och mötesplatser för våra medlemmar för att stödja och informera. Föreningen har även ett samarbete med Barnkardiologen på Astrid Lindgrens barnsjukhus (ALB) och GUCH-enheten på Karolinska universitetssjukhuset i Solna.

Missa inget!
Maila kansliet@hjartebarn.org om du ska eller har bytt emailadress så du är säker på att få vår information!
 
 
2015-05-22
Utbildningsdag Biva och Bcar
2015-05-21
R Mc Donald Hus i Lund
2015-05-19
Swedcon
2015-05-12
Det outsagda
2015-05-11
Kongress
Hjärtebarnsförbundet    Post- och besöksadress: Kammakargatan 47, 111 24 Stockholm Tel: 08-442 46 50 E-post: kansliet@hjartebarn.org

Producerat av Textalk